T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KAHRAMANMARAŞ / DULKADİROĞLU - TOKİ Kazımkarabekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

TEMİZLİK ve HİJYEN KONULU SEMİNER

İL GENELİ TYT

ÖĞRENCİLERİMİZİN İŞKUR KAYITLARI YAPILDI

Ara

Çevreme duyarlıyım, değerlerime sahip çıkıyorum

Kas

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 85. yılında rahmet ve minnetle andık.

Kas

Ekm

İl Sağlık Müdürlüğünce okulumuz öğrencilerine stres ve öfke konulu seminer düzenlenmiştir. Öğrencileimiz açısından oldukça verimli geçen bu seminer için emeği geçen herkese teşşekür ederiz.

Ekm

Bal suyu grubu ile ortaklaşa düzenlenen çevre eğitimi ve ağaç dikme etkinliğinden kareler

Eyl

Toki Kazım Karabekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi alan şefleri tarafından 9.sınıf öğrencilerine yönelik 'tanıtım ve yönlendirme' faaliyeti kapsamında alan tanıtımları yapıldı.

Haz

Şube müdürlerimiz Ramazan YILDIZ ve Bekir AKÇİN okulumuza ziyarette bulundular. Ayrıca idari izinli olmalarına rağmen görevinin başından ayrılmayan öğretmenlerimize Teşekkür Belgelerini takdim ettiler.

May

Teknofest 2023 etkinlikleri İstanbul Atatürk Havalimanı'nda yapıldı.

May

"Asrın felaketi" olarak nitelenen, Kahramanmaraş'ımızda 7.7. ve 7.6 büyüklüğündeki depremler birçok ilde yıkıma ve can kayıplarına sebep oldu.

May

Asrın felaketi" olarak nitelenen, Kahramanmaraş'ımızda meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler birçok yerde yıkıma ve can kaybına sebep oldu.

Ara

Gelişen ve kullanım sıklığı artan teknolojiyle doğru orantılı olarak ekran bağımlılığı yaşama, siber zorbalık tecrübe etme olasılığımız da artış göstermiştir. Okul psikolojik danışmanlarımızca öğretmenlerimize ve tüm öğrencilerimize yönelik olarak seminer düzenlendi. Ekran bağımlısı olduğumuzu nasıl anlarız? Dijital ayak izi nedir? Çevrimiçi ortamda güvenliğimizi nasıl arttırırız? Gibi sorulara birlikte cevap aradk.